Home Notícies Locals Socials Es presenta un projecte d’habitatge cooperatiu i espais socials de propietat i gestió comunitària al centre de Valls

Es presenta un projecte d’habitatge cooperatiu i espais socials de propietat i gestió comunitària al centre de Valls

La cooperativa d’habitatges La Titaranya n’és la promotora i obre un període d’incorporació de persones i entitats sòcies interessades en un habitatge o locals. Compta amb la participació de Coop57 i la Fundació La Dinamo, així com de les entitats locals Casal Popular La Turba i L’Economat SCCL

Valls, 08/06/2019. Aquest dissabte s’ha presentat un projecte d’habitatge cooperatiu i espais socials que es construirà al centre de Valls de la mà de la cooperativa d’habitatges La Titaranya, amb la participació de la cooperativa de finances ètiques Coop57 i la Fundació La Dinamo, així com de les entitats locals Casal Popular La Turba i la cooperativa de treball L’Economat.

Llegir més

Comparteix

També t'agradarà

Deixa un comentari