Home Notícies Economat La cooperativa de treball sense afany de lucre L’Economat SCCL inaugura el seu local a Valls

La cooperativa de treball sense afany de lucre L’Economat SCCL inaugura el seu local a Valls

Acull el punt d’atenció comarcal de CoopCamp i ofereix serveis cooperatius i de desenvolupament local

El divendres 10 de març del 2017 es va presentar públicament l’Economat, una nova cooperativa vallenca sense ànim de lucre que ofereix assessorament i serveis cooperatius, amb àmbit d’actuació principalment al Camp de Tarragona.

El nou local està situat al C/Abat Llort 22 i acull també el punt d’informació a l’Alt Camp del recentment creat CoopCamp – Ateneu Cooperatiu del Camp, el nou dispositiu de promoció del cooperativisme de la Generalitat de Catalunya. A més, el local de l’Economat també esdevé un punt d’atenció d’altres serveis cooperatius.

L’Economat SCCL neix com a empresa de gestió de projectes cooperatius i d’economia social i solidària al Camp de Tarragona. També ofereix assessorament i serveis cooperatius i gestió de projectes de desenvolupament local.

En l’acte d’inauguració es va recordar l’important passat cooperatiu de Valls i els assistents van participar en l’elaboració d’una relació d’antigues cooperatives ja desaparegudes.

Comparteix

També t'agradarà