Home Notícies Consum La Bajoca organitza la segona Eco Fira del Camp de Tarragona a Valls

La Bajoca organitza la segona Eco Fira del Camp de Tarragona a Valls

El ‘consum transformador’ creix

Després de sis anys del seu naixement, el Grup de Consum La Bajoca de Valls ha començat a replicar-se pel Camp de Tarragona i ja compta amb grups locals a Tarragona, La Canonja i Vila-seca, de la mà dels casals i ateneus existents en aquests municipis. Junts s’apropen al centenar de cases consumidores, però encara estan lluny d’altres grups més consolidats i amb centenars de famílies i botiga oberta, com és el cas de la cooperativa de consum El Brot de Reus, degana a l’estat espanyol i que enguany celebra el seu 40è aniversari. Juntament amb d’altres grups com La Bioleta de Montblanc o Les Garrofes d’El Vendrell reivindiquen un consum diferent.

La Bajoca compta amb el finançament i col•laboració dels ajuts al desenvolupament rural a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i els ajuts a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix

També t'agradarà